primus-club
ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση
εκπαιδευση security
διεθνή-λογιστικά-πρότυπα-με-πιστοποίηση-cpa-international

TEAM BUILDING

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Συνοπτικό πρόγραμμα:

  TEAM BUILDING

  H PRIMUS αναλαμβάνει την οργάνωση και υλοποίηση δράσεων team building για εταιρείες, οργανισμούς και ομάδες που επιζητούν να βελτιώσουν το επίπεδο επικοινωνίας μεταξύ των μελών, να αναπτύξουν την ομαδικότητα και τη συνεργασία, να βελτιώσουν το επίπεδο δημιουργικής φαντασίας και επίλυσης προβλημάτων και φυσικά να αυξήσουν την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητά τους στο χώρο εργασίας.

  Συγκεκριμένα, οι δράσεις της PRIMUS που εφαρμόζουν τις σύγχρονες τεχνικές gamification, έχουν στόχο να

  • Βελτιώσουν το επίπεδο διαπροσωπικής επικοινωνίας των συμμετεχόντων
  • Ομαλοποιήσουν το ενδοεπιχειρησιακό κλίμα
  • Ενδυναμώσουν την συνεργασία των συμμετεχόντων
  • Ενεργοποιήσουν το δημιουργικό πνεύμα, τη φαντασία και την ικανότητα των μελών να επιλύουν προβλήματα
  • Εντοπίσουν τις ικανότητες ηγεσίας
  • Εισαγάγουν νέα μέλη της εταιρείας στην κουλτούρα του οργανισμού
  • Προσδιορίσουν και να εμπεδώσουν τους εταιρικούς στόχους
  • Εντοπίσουν πιθανά «κενά» στην επικοινωνία μεταξύ ομάδων ή τμημάτων
  • Επικοινωνήσουν την κουλτούρα του οργανισμού
  • Αυξήσουν την αποδοτικότητα του ανθρώπινου δυναμικού
  • Γιορτάσουν σημαντικές εταιρικές επιτυχίες
  • Ενεργοποιήσουν το ένστικτο του καλώς εννοούμενου ανταγωνισμού

  Η PRIMUS σε συνεργασία με έμπειρους facilitators εντοπίζει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα της δράσης με βάση τις ανάγκες και τους στόχους του πελάτη, καταρτίζει το σχέδιο υλοποίησης και υλοποιεί τη δράση με την ενεργοποίηση της ομάδας των εκπαιδευτών της.

  Για την άψογη υλοποίηση των δράσεων διατίθενται οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας αλλά και οι συνεργαζόμενοι με την PRIMUS φορείς ανάλογα με την περίπτωση και τις απαιτήσεις των δράσεων.

  H PRIMUS συνεργάζεται με ευρύ δίκτυο επιχειρήσεων που ανάλογα με τη φύση της δράσης προσφέρουν τις υποδομές τους: ξενοδοχεία, εστιατόρια, κατασκηνώσεις, οργανισμοί τουρισμού, αθλητικές εγκαταστάσεις, κ.α.

  Οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν δράσεις από μία μεγάλη γκάμα επιλογών διαφορετικής διάρκειας, ενδιαφέροντος, τόπου διεξαγωγής, κόστους, κ.α.

  Οι δράσεις υλοποιούνται

  • σε στεγασμένους ή υπαίθριους χώρους
  • εντός ή εκτός πόλης
  • στη Ελληνική ή Αγγλική γλώσσα.

  Συνεργάτης-συντονιστής στα team building projects είναι ο κ. Μάρκος Κομνηνάκης, πιστοποιημένος facilitator-εκπαιδευτής από το IBCT (International Board of Certified Trainers).

  Παράλληλα με τις δράσεις team building, η εταιρεία μας αναλαμβάνει σύνθετα και ολοκληρωμένα projects που στοχεύουν την ενδυνάμωση της εταιρικής κουλτούρας (corporate culture initiatives) και της βελτίωσης του ενδοεπιχειρησιακού κλίματος (organizational climate)

  ΔΡΑΣΕΙΣ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  SPORTS

   

  Δράσεις για ομάδες που διασκεδάζουν με διάφορα ομαδικά σπορ σε υπαίθριους χώρους εντός ή εκτός Αθήνας. Τα ομαδικά σπορ προσφέρουν, πέραν της ομαδικότητας, ατομική ευεξία και χαλάρωση. Οι δράσεις αυτές σχεδιάζονται και εποπτεύονται από ειδικούς συνεργάτες-γυμναστές και personal trainers.

  ΤΕΧΝΕΣ

  Δράσεις που περιλαμβάνουν κάποια μορφή εφαρμοσμένης τέχνης. Συνήθως επιλέγονται το θέατρο, η ζωγραφική, η μουσική και οι διαγωνισμοί τραγουδιού, η φωτογραφία, χειροτεχνίες και δημιουργικές κατασκευές, κλπ.

  ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΜΥΑΛΟΥ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

  Παιχνίδια και ασκήσεις που εξάπτουν την φαντασία, αναπτύσσουν τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και εύρεσης λύσεων. Μία ξεχωριστή γκάμα παιχνιδιών χρησιμοποιεί επιτραπέζια παιχνίδια, παιχνίδια με εγκυκλοπαιδικές ερωτήσεις γνώσεων ή ερωτήσεων προσαρμοσμένων σε ειδικά θέματα της επιχείρησης.

  ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

  Δράσεις με επίκεντρο τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Ομάδες που μαγειρεύουν μαζί και διασκεδάζουν με στόχο την εκτέλεση συνταγών, διαγωνισμούς τύπου μάστερ σεφ, κ.α. Η μαγειρική θεωρείται ίσως η πλέον ενδεδειγμένη δράση που προάγει τη συνέργεια και το ομαδικό πνεύμα των συμμετεχόντων, τη δημιουργική φαντασία και την άμεση επικοινωνία.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Δράσεις με τις ομάδες να διαγωνίζονται στην ολοκλήρωση κάποιας απλής ή σύνθετης κατασκευής ακολουθώντας οδηγίες ή χρησιμοποιώντας τις ικανότητες και εμπειρίες των μελών της ομάδας.

  ΤΕΑΜ BUILDING & MISSION DETERMINATION

  MISSION DETERMINATION

  H ομάδα εκπαιδευτών της PRIMUS αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση projects που στοχεύουν με το ενδεδειγμένο facilitation να καθοδηγήσουν το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης να προσδιορίσει ή να επαναπροσδιορίσει την ΑΠΟΣΤΟΛΗ του οργανισμού. Σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο HR Manager οι trainers-facilitators ακολουθούν τη διαδικασίες διεθνών standards για να καταλήξουν τα ίδια τα στελέχη να προσδιορίσουν τους στόχους και την αποστολή της επιχείρησης και να καταλήξουν στο επιθυμητό MISSION STATEMENT

  Η διαδικασία προς τον προσδιορισμό της Αποστολής περιλαμβάνει σειρά δράσεων που βοηθούν ώστε η ομάδα των συμμετεχόντων να βρεθεί στη κατάλληλη ψυχοσωματική κατάσταση και να γίνει αποδοτική και χρήσιμη.

  ΜΕΤΡΗΣΗ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΔΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ

  Αποτελεί σημαντικό στοιχείο της επιτυχημένης επιχείρησης το καλό και συνεργατικό ενδοεπιχειρησιακό “κλίμα”. Από το καλό κλίμα της επιχείρησης και το υψηλό επίπεδο διαπροσωπικής και διατμηματικής επικοινωνίας απορρέουν η υψηλή παραγωγικότητα, οι καλές σχέσεις, ο αλληλοσεβασμός. Για το λόγο αυτό, το “κλίμα” συνιστάται να μετράται τακτικά και να ομαλοποιείται αν και όταν χρειάζεται. Με την χρήση των προτύπων του ΙCA Audit που θεωρείται το πλέον αξιόπιστο «εργαλείο» μέτρησης του επιπέδου επικοινωνίας μέσα στην επιχείρηση, η Primus διαθέτει την τεχνογνωσία να σχεδιάσει και να υλοποιήσει projects αυτής της κατηγορίας σε ποιοτικές επιχειρήσεις που το επιθυμούν.

   

  Ζητήστε μία συνάντηση μαζί μας να συζητήσουμε τους δικούς σας στόχους team building και να επιλέξουμε τις κατάλληλες δράσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 13:11

Σας ενδιαφέρει ;

Name: *


Email: *


Company


Phone


Subject: *


Message:

Send a copy of the email to your email address


Αθήνα

PRIMUS Business & IT Training
Λεωφ. Πειραιώς 108 ΤΚ 11854, Γκάζι, ΑΘήνα
Τηλ. 210-95.37.370-9 Fax. 210-95.37.369
Λιοσίων 281 ΤΚ 10445 , Αθήνα
Τηλ. 210-8547970 Fax. 210-8547969

 

 

 

Social links

Θεσσαλονίκη

Εκπαιδευτικό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Β.Τσορλίνη 26
ΤΚ 54626, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310-56.73.52
Fax. 2310-56.73.52

Πάτρα

Εκπαιδευτικό Κέντρο Πάτρας
NEO Πατρών Αθηνών 35
ΤΚ 26443, Πάτρα
Τηλ. 2610-45.20.87
Fax. 2610-43.93.12

Πως θα μας βρείτε

Αθήνα Θεσσαλονίκη Πάτρα
 athensmap  primusthess  primus patra