primus-club
ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση
εκπαιδευση security
διεθνή-λογιστικά-πρότυπα-με-πιστοποίηση-cpa-international

EFFECTIVE PRESENTATIONS

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Που απευθύνεται:

  Σε αυτό το εκπαιδευτικό εργαστήρι στόχος του είναι η απόκτηση νέων πρακτικών & μεθόδων αποτελεσματικών παρουσιάσεων «ξεφεύγοντας» πέρα από τα συνηθισμένα.
  Είτε είστε νέο στέλεχος είτε έχει αρκετά χρόνια εμπειρίας σε παρουσιάσεις, θα αποκτήσετε νέες ιδέες και εργαλεία για περισσότερο δημιουργικές παρουσιάσεις.
  Το workshop καλύπτει μια σειρά θεμάτων που εκτείνονται από την προετοιμασία μιας παρουσίασης, τη δημιουργία υποστηρικτικού και εποπτικού υλικού με τη χρήση τεχνικών εργαλείων υλοποίησης (Microsoft PowerPoint), διάφορες μεθόδους διεξαγωγής, μέχρι και τα κριτήρια αξιολόγησης που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει.

 • Συνοπτικό πρόγραμμα:

  1. Εισαγωγή

  • Γνωριμία με τους συμμετέχοντες
  • Στόχοι των συμμετεχόντων από το πρόγραμμα και στόχοι του εργαστηρίου
  • Ένα παράδειγμα! (εργαστήρι πρακτικής)

  2. Preparing a Presentation

  • Σ αυτή την ενότητα θα μάθετε πώς μπορείτε να διαρθρώσετε μια παρουσίαση και πώς να συμπεριλάβετε πληροφορίες και υποστηρικτικά δεδομένα. Θα μάθετε επίσης μερικές αρχές σχεδίασης για τη δημιουργία αποτελεσματικών διαφανειών του PowerPoint με οπτικά στοιχεία που εμφανίζουν δεδομένα. Αν και ασκήσεις βασισμένες σε εφαρμογές, θα αποκτήσετε θεμελιώδεις επικοινωνιακές δεξιότητες - συμπεριλαμβανομένης της δημόσιας ομιλίας, της επαγγελματικής παρουσίας και της συναρπαστικής αφήγησης.
  • Τέλος, θα έχετε ένα προφίλ πελάτη, ένα επιχειρηματικό πρόβλημα και ένα σύνολο βασικών διαγραμμάτων του Excel, που θα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια παρουσίαση. Θα λάβετε σχόλια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τις μελλοντικές σας παρουσιάσεις.

  3. Communication styles

  • Σε αυτή την ενότητα, θα καλύψουμε τους διάφορους τύπους επικοινωνιακών στυλ. Θα ξεκινήσετε με την κατανόηση της προσωπικής σας επαγγελματικής παρουσίας και θα μάθετε πώς να τη μεγιστοποιήσετε. Θα μάθετε για τις λεκτικές και μη λεκτικές επικοινωνίες και τις στρατηγικές για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και την ακρόαση σας. Θα συζητήσουμε επίσης πώς οι προκαταλήψεις παίζουν σημαντικό ρόλο και επηρεάσουν τον τρόπο επικοινωνίας.
  • Μέσα από την παρουσίαση θα συζητηθεί η διαχείριση δύσκολου ή αρνητικού ακροατηρίου. Η στάση του παρουσιαστή ως επαγγελματία και η συμπεριφορά που βρίσκει σιωπηλή υποστήριξη από τους συμμετέχοντες.

  4. Creating effective slides using PowerPoint 

  • Σε αυτή την ενότητα, συζητάμε πώς να δημιουργήσετε αποτελεσματικές διαφάνειες χρησιμοποιώντας το PowerPoint. Θα μάθετε για τα διαθέσιμα εργαλεία στο PowerPoint, πώς να διαρθρώνετε την ιστορία σας, να δημιουργείτε storyboards, να εντοπίζετε τα κύρια στοιχεία του σχεδιασμού διαφανειών, να εμφανίζετε δεδομένα και να ολοκληρώνετε την παρουσίαση των διαφανειών σας.
  • Θα κάνουμε μια δραστηριότητα αξιολόγησης, όπου θα εφαρμόσετε τις δεξιότητες που μάθατε και θα δημιουργήσετε ένα δικό σας storyboard.
  • Τέλος, θα έχετε επίσης την ευκαιρία μέσω προσωπικής συνέντευξης να εντοπίσετε τα σφάλματα σας σε μια παρουσίαση για να βελτιώσετε τις ικανότητες σας.

  5. Delivering a presentation (εργαστήρι πρακτικής)

  • Σε αυτή την ενότητα, πρόκειται να δημιουργήσετε και θα βιντεοσκοπήσουμε μια παρουσίαση στους συμμετέχοντες διάρκειας 20 λεπτών και να λάβετε σχόλια από αυτούς. Θα δημιουργήσετε μια παρουσίαση περίπου 10-12 διαφανειών, χρησιμοποιώντας τις κατευθυντήριες γραμμές και τις βέλτιστες πρακτικές του αντικειμένου που έχουν συζητηθεί σε αυτό το μάθημα.
  • Ελέγξτε την κίνηση σας στον χώρο, τα εποπτικά μέσα, την σχέση σας με το ακροατήριο, τις ερωτήσεις και ασκήσεις που έχετε αναπτύξει μέχρι τώρα και κάνετε αλλαγές ή τις προσθήκες που νομίζετε ότι θα ενισχύσουν την παρουσίαση σας.
  • Μόλις ολοκληρώσετε την παρουσίασή σας, θα λάβετε γραπτά σχόλια για τις μελλοντικές σας παρουσιάσεις και επισημάνσεις.

  6. Ανακεφαλαίωση

  • Σύνοψη σημαντικότερων σημείων
 • Οφέλη σεμιναρίου:

  Παναγιωτίδης Χρήστος

 • Διάρκεια: 12 Ώρες
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018 15:12

Σας ενδιαφέρει ;

Name: *


Email: *


Company


Phone


Subject: *


Message:

Send a copy of the email to your email address


Αθήνα

PRIMUS Business & IT Training
Λεωφ. Πειραιώς 108 ΤΚ 11854, Γκάζι, ΑΘήνα
Τηλ. 210-95.37.370-9 Fax. 210-95.37.369
Λιοσίων 281 ΤΚ 10445 , Αθήνα
Τηλ. 210-8547970 Fax. 210-8547969

 

 

 

Social links

Θεσσαλονίκη

Εκπαιδευτικό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Β.Τσορλίνη 26
ΤΚ 54626, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310-56.73.52
Fax. 2310-56.73.52

Πάτρα

Εκπαιδευτικό Κέντρο Πάτρας
NEO Πατρών Αθηνών 35
ΤΚ 26443, Πάτρα
Τηλ. 2610-45.20.87
Fax. 2610-43.93.12

Πως θα μας βρείτε

Αθήνα Θεσσαλονίκη Πάτρα
 athensmap  primusthess  primus patra