Σεμινάρια PRIMUS – Σεμινάρια, Εκπαιδευτικά Προγράμματα & Επιχειρησιακή Εκπαίδευση https://www.primus-seminaria.gr Tue, 30 May 2023 06:37:03 +0300 toastedweb el-gr Επικοινωνία https://www.primus-seminaria.gr/2-primus/45-contact.html https://www.primus-seminaria.gr/2-primus/45-contact.html

ΑΘΗΝΑ

PRIMUS Business & IT Training
Λεωφ. Πειραιώς 108
ΤΚ 11854,Γκάζι, Αθήνα
Τηλ. 210-95.37.370-9
Fax. 210-95.37.369

 

Λιοσίων 281
ΤΚ 10445, Αθήνα
Τηλ. 210-85.47.970
Fax. 210-85.47.969

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εκπαιδευτικό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Β.Τσορλίνη 26
ΤΚ 54626, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310-56.73.52
Fax. 2310-56.73.52

ΠΑΤΡΑ

Εκπαιδευτικό Κέντρο Πάτρας
NEO Πατρών Αθηνών 35
ΤΚ 26443, Πάτρα
Τηλ. 2610-45.20.87
Fax. 2610-43.93.12

{loadposition contact3}

]]>
vasiliou.alex@gmail.com (Super User) primus Sun, 17 Feb 2013 22:59:15 +0200
Primus Club https://www.primus-seminaria.gr/primus-club.html https://www.primus-seminaria.gr/primus-club.html

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να εγγραφείτε στο Primus Club, μία νέα δωρεάν υπηρεσία της Primus Business & IT Training, η οποία απευθύνεται σε επιχειρήσεις και ιδιώτες και προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα:

Ειδικές εκπτώσεις για παρακολούθηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, μεταπτυχιακών και σεμιναρίων που διοργανώνει η Primus.

Δωρεάν ενημέρωση μέσω το e-newsletter "Primus Club" για όλες τις δραστηριότητες, τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα της Primus καθώς και τα νέα άρθρα της ηλεκτρονικής Βιβλιοθήκης μας.

Κλήρωση δώρων για ηλεκτρονικό εξοπλισμό και συμμετοχή σε σεμινάρια και άλλες πρωτοβουλίες της Primus.

Δωρεάν συμμετοχή σε ειδικές εκδηλώσεις της Primus με σημαντικά θέματα στους τομείς Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής και προσκεκλημένους φημισμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ειδικούς όρους αποπληρωμής των σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διοργανώνει η Primus.

Συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί για να εγγραφείτε στο Primus Club. Η συμμετοχή είναι απολύτως δωρεάν και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσετε τη διαγραφή σας.

 

{loadposition contact}

]]>
uRYt_vasiliou.alex@gmail.com (Super User) primus Mon, 04 Feb 2013 20:16:02 +0200
Primus εκπαιδευτικά σεμινάρια https://www.primus-seminaria.gr/ https://www.primus-seminaria.gr/

    Σεμινάρια που υλοποιούνται άμεσα

Σεμινάρια Οικονομίας & Διοίκησης Σεμινάρια Πληροφορικής
{loadposition prog} {loadposition prog2}

 


PRIMUS Business & IT Training

Επαγγελματικά Σεμινάρια και Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Η PRIMUS BUSINESS & IT TRAINING είναι πρότυπο κέντρο εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών, με τέσσερα (4) εκπαιδευτικά κέντρα Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Υλοποιεί, όμως εκπαιδευτικά προγράμματα – σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα μέσω δικτύου συνεργατών.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα – σεμινάρια :

Διεπιχειρησιακά Προγράμματα (εξειδικευμένα σεμινάρια ελεύθερης συμμετοχής).

Καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που περιλαμβάνει επιλεγμένα σεμινάρια εργαστηριακής μορφής στους τομείς Management, Marketing, Πωλήσεων, Επικοινωνίας-Εξυπηρέτησης Πελατών, Πληροφορικής, Παραγωγής, Ποιότητας, Δημοσίων Σχέσεων, Προγράμματα γραμματέων, Οικονομικών, Φοροτεχνικών κλπ.

Ενδο-επιχειρησιακά Εκπαιδευτικά Προγράμματα.

Η σχολαστική μελέτη και ανάλυση των εκπαιδευτικών αναγκών της επιχείρησης επιτρέπει τον σχεδιασμό και την απόλυτη προσαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος - σεμιναρίου στο επίπεδο γνώσεων και στις ανάγκες των συμμετεχόντων αλλά και στην παραγωγική διαδικασία και τους στόχους της επιχείρησης. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με followup και ακολουθεί αξιολόγηση από πλευράς συμμετεχόντων καθώς και την υποβολή έκθεσης αποτελεσμάτων προς τη Διοίκηση της Επιχείρησης.

  • Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα – σεμινάρια προσφέρονται και μέσω e-learning
]]>
uRYt_vasiliou.alex@gmail.com (Super User) primus Mon, 10 Dec 2012 21:29:44 +0200
Διεθνή λογιστικά πρότυπα με πιστοποίηση CPA International https://www.primus-seminaria.gr/διεθνή-λογιστικά-πρότυπα-με-πιστοποίηση-cpa-international.html https://www.primus-seminaria.gr/διεθνή-λογιστικά-πρότυπα-με-πιστοποίηση-cpa-international.html

Ο Σύνδεσμος "The Association of Certified Public Accountants Int." έχει συσταθεί το 1979 και μετέφερε την έδρα του με καινούργια εγγραφή στο Λονδίνο το 1984 και αποτελεί επαγγελματικό σύνδεσμο Λογιστών - Ελεγκτών με διεθνή αναγνώριση.

Αναγνώριση στο Ηνωμένο Βασίλειο
Τα μέλη του Συνδέσμου μπορούν να παρέχουν νόμιμα υπηρεσίες παρόμοιες με αυτές των υπόλοιπων Επαγγελματικών Συνδέσμων Ορκωτών Λογιστών Ελεγκτών, περιλαμβανομένου και του τακτικού ελέγχου ιδιωτικών επιχειρήσεων, συνεταιρισμών και επιχειρήσεων που είναι εγγεγραμμένες βάσει της νομοθεσίας του "Business Trade Names Act" της σχετικής Αγγλικής Νομοθεσίας.

Δείτε αναλυτικά το σεμινάριο
Δηλώσεις συμμετοχής: Τηλ. 210-9537370, Φαξ. 210-9537369, info@Primus.com.gr

]]>
uRYt_vasiliou.alex@gmail.com (Super User) primus Mon, 03 Dec 2012 12:36:12 +0200
Βιβλιοθήκη Primus https://www.primus-seminaria.gr/βιβλιοθήκη-primus.html https://www.primus-seminaria.gr/βιβλιοθήκη-primus.html

Η ενότητα αυτή θα προσφέρει επιστημονικά άρθρα και αναλύσεις σχετικά με θέματα Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής από αναγνωρισμένους επιστήμονες και στελέχη επιχειρήσεων.

Μπορείτε να μας στείλετε άρθρα για δημοσίευση καθώς τα σχόλια σας στη διεύθυνση info@primus.com.gr

]]>
uRYt_vasiliou.alex@gmail.com (Super User) primus Mon, 03 Dec 2012 12:33:14 +0200
Επιδότηση ΟΑΕΔ https://www.primus-seminaria.gr/επιδότηση-οαεδ.html https://www.primus-seminaria.gr/επιδότηση-οαεδ.html

Ο  ΟΑΕΔ παρέχει σε κάθε επιχείρηση του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα την δυνατότητα εκπαίδευσης του προσωπικού τους, εκμεταλλευόμενες το Λογαριασμό Απασχόλησης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΛΑΕΚ). Το προσωπικό  το οποίο έχουν δικαίωμα να καταρτίσουν πρέπει να είναι ασφαλισμένο στο ΙΚΑ και να υπάγεται και σε ένα Κλάδο Ασφάλισης του ΟΑΕΔ.

Το ποσοστό αυτό (το 70% της εισφοράς ΛΑΕΚ 0,24%) υπολογίζεται πάνω στο ετήσιο μικτό σύνολο της μισθοδοσίας και μπορεί κάθε εταιρία να το δαπανήσει για εκπαίδευση κατά την διάρκεια του τρέχοντος έτους.

Η επιχείρηση, εφόσον δεν έχει υλοποιήσει ποτέ προγράμματα επιδοτούμενα από ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ, θα πρέπει να υποβάλει Αίτηση Εγγραφής στο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΛΑΕΚ συμπληρώνοντας τα αντίστοιχα πεδία. Μετά την υποβολή των παραπάνω στοιχείων στο ΠΣ και έπειτα από έλεγχο εγκυρότητας του Α.Φ.Μ.-αποστέλλεται αυτόματα στη διεύθυνση που έχει δηλωθεί (θα πρέπει να ανήκει στην επιχείρηση), email με τα στοιχεία εισαγωγής στο ΠΣ.:

  • Όνομα Χρήστη
  • Κωδικός

Τα προγράμματα κατάρτισης θα πρέπει να υλοποιηθούν έως τις 20/12 κάθε έτους


Σημείωση: Για κάθε τρέχον έτος,  ο ΟΑΕΔ εγκρίνει και τη δαπάνη αδιάθετων κονδυλίων που αφορούν το ποσό των εργοδοτικών εισφορών του προηγούμενου έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα της εταιρίας μας, καθώς επίσης και στο site του ΟΑΕΔ (http://laek.oaed.gr)

Σας ενημερώνουμε πως οι υπηρεσίες της Primus μπορούν να επιδοτηθούν μέσω του ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ. όπου η εταιρία μας αναλαμβάνει για την ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση ΔΩΡΕΑΝ όλες τις διαδικασίες προετοιμασίας και υποβολής του προγράμματος στον ΟΑΕΔ, παρακολούθησης, ελέγχου και αποπληρωμής του.

Στην περίπτωση αυτή, η υποβολή των δικαιολογητικών πρέπει να γίνει τουλάχιστον 5 εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη του προγράμματος, εφόσον βέβαια έχετε ενταχθεί, ως επιχείρηση, στο μητρώο του ΟΑΕΔ και έχετε πάρει τους απαραίτητους κωδικούς.

]]>
uRYt_vasiliou.alex@gmail.com (Super User) primus Mon, 03 Dec 2012 12:17:54 +0200
E-learning https://www.primus-seminaria.gr/e-learning.html https://www.primus-seminaria.gr/e-learning.html
Όλα τα σεμινάρια της Primus με την μορφή του eLearning για σύγχρονη εκπαίδευση επιδοτούνται κανονικά από τον ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ

Η PRIMUS Business & IT Training ξεκίνησε την παροχή υπηρεσιών eLearning για όλα τα σεμινάρια που προσφέρει τόσο στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της όσο και στις εγκαταστάσεις των πελατών της στα πλαίσια της ενδοεπιχειρησιακής εκπαίδευσης.

Ειδικότερα, η Primus προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής εξ'αποστάσεως στο σύνολο των σεμιναρίων της, παρέχοντας τη δυνατότητα σύγχρονης ηλεκτρονικής εκπαίδευσης, όπου οι συμμετέχοντες βρίσκονται, την ίδια ώρα, στο δικό τους χώρο (γραφείο, σπίτι, κέντρο εκπαίδευσης κ.λπ.) και με τη βοήθεια ειδικού λογισμικού και τηλεπικοινωνιακής σύνδεσης συμμετέχουν σε μια «εικονική αίθουσα» διδασκαλίας.

Οι δυνατότητες που έχουν στην «εικονική αίθουσα» είναι:
η μελέτη του υλικού που εκείνη τη στιγμή ο εκπαιδευτής παρουσιάζει.
η ύπαρξη ηλεκτρονικού πίνακα που οι εκπαιδευόμενοι χρησιμοποιούν συνεργατικά, για να λύσουν ένα πρόβλημα.
η συμμετοχή σε συζητήσεις κ.λπ.
Στην περίπτωση αυτή, ο εισηγητής της Primus υλοποιεί το σεμινάριο με τρόπο παρόμοιο με την κλασσική εκπαίδευση.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας προκειμένου να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να σας προσφέρουμε αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τις δυνατότητες e-Learning που προσφέρουμε στα πλαίσια των σεμιναρίων μας και να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την υλοποίηση και συμμετοχή σε συγκεκριμένα σεμινάρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ E-LEARNING

Τι είναι το e - learning
Το e - learning είναι ένα μοντέλο εκπαίδευσης που χρησιμοποιεί για την υλοποίηση της μαθησιακής διαδικασίας Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών.

Τα Συστατικά Μέρη του eLearning
Το e-Learning συμπεριλαμβάνει τα τρία ακόλουθα βασικά στοιχεία:

Εκπαιδευτικό σχέδιο
Ο εκπαιδευτικός σχεδιασμός που αναπτύσσεται για την εφαρμογή της τηλεκπαίδευσης:
- Συνδυάζει τα μέσα, δηλαδή την πλατφόρμα και το περιεχόμενο για να διευκολύνει τη μάθηση,
- Περιγράφει την εκπαιδευτική διαδικασία,
- Αποτυπώνει τη διαδικασία αξιολόγησης,
- Προβλέπει όλες τις μορφές υποστήριξης του μαθητή.

Εκπαιδευτικό υλικό
Το εκπαιδευτικό υλικό περιλαμβάνει:
- Ηλεκτρονικό υλικό, Αλληλεπίδραση με το μαθητή,
- Έντυπο υλικό αναφοράς (βιβλίο ή εκτυπώσιμα αρχεία)
- Κουίζ αξιολόγησης ή προσομοιώσεις εξετάσεων.
- Πλατφόρμα
- Σύστημα διαχείρισης εκπαιδευτών εκπαιδευομένων, μαθημάτων και μαθησιακής διαδικασίας.

Ασύγχρονη Ηλεκτρονική Εκπαίδευση (eLearning)

Στην ασύγχρονη ηλεκτρονική εκπαίδευση οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν με το διαθέσιμο εκπαιδευτικό υλικό οπουδήποτε κι οποτεδήποτε, αρκεί να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Με την είσοδό τους στο σχετικό λογισμικό έχουν τη δυνατότητα ασύγχρονης (forum, mail) και σύγχρονης (chat) επικοινωνίας κι ανταλλαγής απόψεων με τους συμμετέχοντες στην εκπαίδευση ή με τον εκπαιδευτή. Ο εκπαιδευτής κάνει χρήση των υπαρχόντων εργαλείων για να μεταφέρει τη γνώση και να παρακινήσει τους μαθητές του.

Ηλεκτρονικά Υποστηριζόμενη Συμβατική Εκπαίδευση

Στην ηλεκτρονικά υποστηριζόμενη συμβατική εκπαίδευση οι εκπαιδευόμενοι συμμετέχουν σε ένα κλασσικό μάθημα και η εκπαιδευτική διαδικασία εμπλουτίζεται με πρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό, με αποθήκευση και διαθεσιμότητα εκπαιδευτικού
υλικού που παράγεται από ηλεκτρονικούς πίνακες, κλπ

Μικτή Εκπαίδευση
Στη μικτή μορφή εκπαίδευσης είναι δυνατόν να συνδυάζονται όλες ή μερικές από τις προηγούμενες μορφές με τον τρόπο ταιριάζει καλύτερα στις εκπαιδευτικές ανάγκες της εκπαίδευσης. Ο εκπαιδευτής ορίζει στον αρχικό σχεδιασμό πώς θα δομήσει το μάθημά του

Τι Μπορεί να Προσφέρει το e-Learning
To e-Learning μπορεί να προσφέρει πολλές δυνατότητες όπως:
Πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό όποτε και οπουδήποτε θέλει ο χρήστης.
Πρόσβαση και αναζήτηση επικαιροποιημένων ηλεκτρονικών πηγών, υπερσυνδέσμων, ηλεκτρονικών εκδόσεων και περιοδικών
Εικόνες, ηχητικά ντοκουμέντα, video και αλληλεπιδραστικά εκπαιδευτικά υλικά τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν τον εκπαιδευόμενο ακόμα και σε δύσκολα θέματα
Έναν επικοινωνιακό μηχανισμό τόσο μεταξύ ατόμων όσο και μεταξύ ομάδων. Ο εκπαιδευτής και οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να επικοινωνούν σε πραγματικό χρόνο (σύγχρονη εκπαίδευση) ή όταν
έχουν διαθέσιμο χρόνο (ασύγχρονη εκπαίδευση), οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με ειδικούς εμπειρογνώμονες όπως επίσης και μεταξύ τους.
Ευκαιρίες για την ανάπτυξη δεξιοτήτων που ζητούνται σχεδόν σε όλες τις θέσεις εργασίας πλέον, όπως: εντοπισμός και αξιολόγηση πληροφοριών για σχεδιασμό και προγραμματισμό πραγματικών
εργασιών, αυθεντικά κείμενα και συνεργασίες με οργανισμούς και επιχειρήσεις,
Τρόπους για την παροχή αποτελεσματικής και άμεσης
ανατροφοδότησης που βοηθάει στον εντοπισμό των κενών και των αναγκών κατάρτισης.
Εμπλουτισμό των ήδη υπαρχουσών γνώσεων μέσα από μια αυτόνομη πορεία μάθησης, με την αξιοποίηση εργασίας σε ομάδες, ομάδων συζητήσεων, e-mails .
Πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση για φοιτητές οι οποίοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα στα πανεπιστήμια

Μύθοι για το e-Learning
Είναι χρήσιμο να γνωρίζεις ότι υπάρχουν διάφοροι μύθοι γύρω από την αξιοποίηση του Internet για την Ηλεκτρονική εξ' αποστάσεως εκπαίδευση (e-learning), όπως ότι:
δεν είναι πάντα πιο φθηνή από τη συμβατική εκπαίδευση,
δεν απαιτεί λιγότερη δουλειά από τη συμβατική εκπαίδευση, πολλές φορές ίσως απαιτεί και περισσότερη,
δεν είναι πρακτική ή αποτελεσματική σε όλες τις καταστάσεις,
δεν είναι παιδαγωγικά αποτελεσματική μόνο σαν ένας μηχανισμός παροχής πληροφοριών.

]]>
uRYt_vasiliou.alex@gmail.com (Super User) primus Mon, 03 Dec 2012 11:53:55 +0200
Γιατί primus https://www.primus-seminaria.gr/γιατί-primus.html https://www.primus-seminaria.gr/γιατί-primus.html

soon

]]>
uRYt_vasiliou.alex@gmail.com (Super User) primus Mon, 03 Dec 2012 11:52:06 +0200
Μας εμπιστεύτηκαν https://www.primus-seminaria.gr/μας-εμπιστεύτηκαν.html https://www.primus-seminaria.gr/μας-εμπιστεύτηκαν.html

 

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ

ΕΜΠΟΡΙΟ (χονδρικό-λιανικό)

ABB AE

SCA HYGIENE PRODUCTS

AEG-Electrolux

SPICAR AE

ABS HELLAS

SHELMAN AE

AGRIPAN-ΕΜΙΚΟ

THE SWATCH GROUP

AIR LIQUIDE HELLAS

ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ

ARTECOLOR AE

TOYOTA-ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ ΑΕ

BAYER ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ

ΓΙΟΥΛΑ ΥΑΛΟΥΡΓΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΕ

AUTOCLUB AE

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ ΑΕ

BIC VIOLEX

ΔΕΛΦΟΙ -ΔΙΣΤΟΜΟΝ ΑΜΕ

BENETTON

ΑΦΟΙ ΔΟΞΙΑΔΗ - ΓΡΑΦΟΤΕΧΝΙΚΗ

BOEHRINGER INGELHEIM

ΕΑΒ ΑΕ

BERSON-ΑΦΟΙ Κ.ΣΑΡΑΦΙΔΗ

ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ ΑΒΕΕ

BRIGHT ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

ΕΒΓΑ ΑΒΕΕ

BEST CAR AEE

ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS

BSH ABE

ΕΒΙΟΠ ΤΕΜΠΟ ΑΕ

BMW HELLAS

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΕΒΕ

CRETA FARM

ΕΛΑΪΣ ΑΕ

BODYTALK

ΕΚΟ ΑΒΕΕ

DRUCKFURBEN SA

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΑΕ

CLARIANT HELLAS

ΕΛΓΕΚΑ ΑΕ

ELITE AE

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ

DSGI SOUTH-EAST EUROPE AEBE

ΕΛΙΝ ΑΕ

ETEM

ΚΑΠΛΑΝΟΓΛΟΥ ΑΕΒΕ

DUTY FREE SHOPS

ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ ΑΕ

FAMAR AE

ΚΟΡΕ ΑΕ

ESTEE LAUDER HELLAS AE

ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Ι.Ε.ΑΕ

GALENICA AE

ΚΟΡΡΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

FIAT AUTO HELLAS

ΛΑΜΔΑ ΑΕ

GENERAL PACK

ΚΤΗΜΑΤΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ ΑΕ

GUY LAROCHE

ΜΑΛΕΛΗΣ ΑΕΒΕ

G-STYLE AE

ΛΑΡΚΟ ΑΕ

HASBRO HELLAS

ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΑΕΒΕ

HELIOSPHERA

ΛΑΤΡΑΜΚΟ ΑΒΕΕ

HELLAMCO AE

ΣΙΔΜΑ ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

HERMES AE

ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ ΑΕ

MODASPORT SA

ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΕ

IDER-Β.ΜΠΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΜΑΡΜΑΡΟΥ

NEOSET GROUP

 

INTRACOM AE

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

PIERRE FABRE ΕΛΛΑΣ ΑΕ

 

LAVIPHARM AE

ΣΚΛΑΒΟΣ Σ.ΑΒΕΕ

POLO ABEE

 

MEDIFORM AE

ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ

PRAKTIKER HELLAS AE

 

NEOSET ABEE

ΦΑΓΕ ΑΕ

REVOIL SA

 

POLIMERI EUROPA

ΧΑΛΚΟΡ ΑΕ

SHELL ΕΛΛΑΣ ΑΕ

 

SARA LEE

ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΕΕΒΕ

SIEMENS AE

 

 

 

 

 

 


        

SUPER MARKETS   ΑΛΥΣΙΔΕΣ


 

IT ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ


 

ALDI HELLAS

NEOSET ABEE

ALTEC ABEE

OKTABIT SA

ALSINCO AE

NEOSET GROUP

CENTRAL SA

SINGULAR LOGIC INTEGRATOR AE

ATLANTIK SUPER MARKET

NOTOS COM

COSMOTE AE

VODAFONE

BENETTON

PRAKTIKER HELLAS AE

DIONIC AEBE

WIND HELLAS AEBE

CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ SA

PRINCE OLIVER

ERICSSON HELLAS

ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ

CASATEX AE

WMF ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

FIRST DATA INTERNATIONAL

 

COOK SHOP

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

FORTHNET AE

 

DIA HELLAS AE

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΦΛΩΡΑΣ

INFOQUEST

 

ELMEC SPORT ABETE

ΓΕΡΜΑΝΟΣ

INTERSYS AE

 

EVEREST AE

ΚΑΥΚΑΣ Β. ΑΕ

IT MASTERS ΕΠΕ

 

GOODY'S

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Π. ΑΕ

LAVISOFT AE

 

METRO AEBE

 

MOBITEL

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ- ΕΣΤΙΑΣΗ

 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

 ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

AKTINA TRAVEL

MEDI FIRST

ABACUS RESEARCH AE

OVB ΕΛΛΑΣ

AQUIS HOTEL & RESORTS

ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

ACS AE

PARAPHARM INTERNATIONAL AE

CASTELLO RESORT

ΙΑΣΩ GENERAL

ALTERNATIVE RESEARCH SOLUTIONS

PLANET AE

CLASSICAL HOTELS (Όμιλος)

ΙΑΣΩ ΑΕ

BODYLINE (Ομιλος)

PR ACTIVITIES

COMPETITIVE HOLLIDAYS

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΕ

EUROSECURITY AE

SPEEDEX AE

EVEREST (Όμιλος Εταιριών)

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

FAIR SKY SHIPPING & TRADING

SWEDISH SYSTEMS SECURITY ΜΟΝ. ΕΠΕ

GOODY'S AE

ΜΟΡΦΗ ΑΕ Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής & Αισθητικής Ιατρικής

G4S (Ομιλος)

ΑΚΑΡΠΟΡΤ ΑΕ

GRECOTEL (Ομιλος)

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑ

GFK MARKET ANALYSIS

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

HERODION HOTEL

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΟΡΑΣΙΣ"

GYS Γ.ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ

ΑΡΓΟΣ ΑΕ

HOLLIDAY INN

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

HELLENIC SEAWAYS

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΕ

LOUIS HOTELS

ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

INFOBANK INTERLEASE DSA AE

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΕ

PHILIPPOS HOTEL

ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

INTERJET GROUP

ΕΛΠΑ

PLAZA RESORT

 

ISS FACILITY SERVICES

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

SPORT CAMP SA

 

KANTOR AE

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ

SPORTSVILLAGE

 

MELLON COLLECTION SERVICES

ΠΡΙΝΟY Κέντρα Αδυνατίσματος

ΒΕΝΕΤΗΣ Χ. ΑΒΕΕ

 

NEW DAY (Ομιλος)

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

 

OLYMPIC AIR

ΩΜΕΓΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΕ

ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

- ΧΡΗΜ/ΚΕΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ-ΜΜΕ

ALFA BANK

OTE INTERNATIONAL INVESTMENTS LTD

EXPOWORK AE

ALPHA TV

ALLIANZ ΑΕΓΑ

ΑΓΡΟΓΗ ΑΕ

INTRAKAT - INTRAKOM ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΕ

ANTENA TV AE

BNP PARIBAS

ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ

J & P ΑΒΑΞ ΑΤΕ

FILMNET GROUP

EFG EUROBANK ERGASIAS

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ

FM RECORDS

EFG ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗΣ ΑΕΑΖ

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΕ

MOTOR PRESS AE

EUROBANK CARDS

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΓΕΦΥΡΑ "ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΡΙΟ" (κοινοπραξία)

OPSION PRESS

FIAT CREDIT HELLAS

ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΕΔΡΑΣΗ Σ.ΨΑΛΛΙΔΑΣ

PHOTO PROCESSING

FIDIS BANK GMBH

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ ΑΕ

WHO IS WHO

GENERALI HELLAS

Ε.ΘΕ.Λ. ΑΕ

ΕΡΓΑ ΟΣΕ ΑΕ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝ/ΜΩΝ ΛΕΣΒΟΥ

ΕΥΡΩΚΑΤ ΑΕ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ

GUARDIAN TRUST ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ

ΕΠΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΕ

ΚΕΚΡΩΨ ΑΕ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ING HELLAS

ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΕ

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΕ

ΜΟΤΟΤΕΚ ΑΕ & ΕΕ

INTER PARTNER ASSISTANCE

ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΕ-ΕΟΤ

ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΑΕ

 

INTERAMERIKAN (Ομιλος)

ΕΥΔΑΠ

ΤΕΡΝΑ (Ομιλος)

 

INTERNATIONAL LIFE

Ο.Α.Ε.Ε.

 

 

PROBANK

Ο.Α.Κ.Α.

 

 

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΕ

ΟΔΙΕ

 

 

ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΑΕ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΣΕ-ΕΔΙΣΥ ΑΕ

 

 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΤΡΑΜ ΑΕ

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΑΕΓΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

 

 

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΕ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

 

 

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

 

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

 

 

 

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗΣ Α.ΗΛΙΑΣ ΑΧΕΠΕΥ

 

 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

 

 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

 

 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

 

 

]]>
uRYt_vasiliou.alex@gmail.com (Super User) primus Mon, 03 Dec 2012 11:43:45 +0200
Ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση https://www.primus-seminaria.gr/ενδοεπιχειρησιακή-εκπαίδευση.html https://www.primus-seminaria.gr/ενδοεπιχειρησιακή-εκπαίδευση.html

Η επιχείρησή σας μπορεί να αξιοποιήσει τις υπηρεσίες (σεμινάρια-προγράμματα) της Primus Business & IT Training μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών που σχετίζονται με την ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση.

Στην περίπτωση της ενδοεπιχειρησιακής εκπαίδευσης τα σεμινάρια-προγράμματα σχεδιάζονται με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες της επιχείρησης.

Σε αυτή την περίπτωση η ύλη, η διάρκεια, το έντυπο υλικό, οι πρακτικές ασκήσεις αλλά και ο τόπος διεξαγωγής του προγράμματος, προσαρμόζονται ανάλογα και διατηρούν πάντα ένα δυναμικό χαρακτήρα αφού μπορούν να τροποποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή αυτό κριθεί αναγκαίο και σε συνεννόηση με τον Εισηγητή.

Η οργάνωση και η υλοποίηση των ενδοεπιχειρησιακών σεμιναρίων-προγραμμάτων εκπαίδευσης περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:

Διερεύνηση Εκπαιδευτικών Αναγκών : Έρευνα εκπαιδευτικών αναγκών με την χρήση ειδικών εργαλείων (υλοποιούνται από εξειδικευμένους συμβούλους σε συνεργασία με την Δ/νση εκπαίδευσης της PRIMUS).

Σχεδιασμός του προγράμματος : Σχεδιάζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Εξετάζεται η δυνατότητα επιδότησης του προγράμματος από τον Ο.Α.Ε.Δ (ΛΑΕΚ, 0.45). Η διαδικασία επιδότησης από τον Ο.Α.Ε.Δ. καθώς και η υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών αποτελεί αρμοδιότητα της Primus Business & IT Training και προσφέρεται δωρεάν προς τις επιχειρήσεις. Στην συνέχεια προετοιμάζεται το εκπαιδευτικό υλικό. Επιλέγονται ή φτιάχνονται κατάλληλες ασκήσεις. Ενημερώνονται οι εκπαιδευτές. Επιλέγονται τα εκπαιδευτικά μέσα. Διαμορφώνονται οι χώροι εκπαίδευσης.

Υλοποίηση-συντονισμός του προγράμματος : Η παρουσίαση του προγράμματος γίνεται από έμπειρους εκπαιδευτές και με την χρήση οπτικοακουστικών μέσων overhead projectors, video projectors, την προβολή βιντεοταινιών, κλπ. Ακολουθούν ομαδικές και ατομικές ασκήσεις ανά ενότητα καθώς και μελέτες περιπτώσεων (case studies) από ομάδες εργασίας των συμμετεχόντων.

Στα σεμινάρια Πληροφορικής η υλοποίηση του θεωρητικού αλλά και του πρακτικού μέρους τους, γίνεται με την χρήση τελευταίου τύπου ηλεκτρονικών υπολογιστών, την βοήθεια Video Projector, και ειδικά σχεδιασμένων ασκήσεων για την κάθε περίπτωση.

Αξιολόγηση του προγράμματος (έκθεση προς την Επιχείρηση) : Η αξιολόγηση του κάθε προγράμματος εκπαίδευσης γίνεται τόσο από την πλευρά των εκπαιδευομένων με την συμπλήρωση φύλλου αξιολόγησης του σεμιναρίου, όσο και από την πλευρά των εκπαιδευτών για την συμμετοχή και την απόδοση της ομάδας των εκπαιδευομένων.

Συνολική Έκθεση Αξιολόγησης του προγράμματος : Η έκθεση αυτή προκύπτει από την συνεργασία της Δ/νσης Εκπαίδευσης της PRIMUS με τους εισηγητές του προγράμματος και η οποία δίνεται ως μία συνολική εικόνα στην εταιρία-πελάτη μας για την συμμετοχή και την απόδοση των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα, τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και προτάσεις για περαιτέρω εκπαιδευτικές ανάγκες που υπάρχουν.

Follow Up

Παρατηρήσεις:
Στα πλαίσια των προγραμμάτων που σχεδιάζονται και υλοποιούνται αποκλειστικά για μια επιχείρηση H Primus Business & IT Training εγγυάται την προστασία των εταιρικών δεδομένων που αξιοποιούνται σε οποιοδήποτε ενότητα του προγράμματος.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας ώστε να διερευνήσουμε από κοινού τις δυνατότητες συνεργασίας μας και να καλύψουμε πλήρως τις εκπαιδευτικές ανάγκες της επιχείρησης σας.

]]>
uRYt_vasiliou.alex@gmail.com (Super User) primus Mon, 03 Dec 2012 11:33:46 +0200