Ακολούθησέ μας

Μητρούλιας Παναγιώτης

Μητρούλιας Παναγιώτης

Προσεχή σεμινάρια

Βιογραφικό

Ο Παναγιώτης Μητρούλιας έχει πολυετή διοικητική εμπειρία σε μεγάλες ελληνικές και ξένες πολυεθνικές εταιρίες.
Ως επαγγελματίας φέρει εξειδίκευση σε ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών όπως πωλήσεις, εξυπηρέτηση πελατών και πιστοδοτήσεις. Έχει διαχειριστεί με επιτυχία σημαντικούς εταιρικούς στόχους και έχει εξασφαλίσει διακρίσεις και αριστεία ποιότητας για τους οργανισμούς στους οποίους εργάστηκε.
Ως manager έχει συμβάλει καθοριστικά στη διαμόρφωση εργασιακών περιβαλλόντων που βραβεύθηκαν για την ικανοποίηση των εργαζομένων τους και έχει συνεισφέρει ουσιαστικά στην ανάπτυξη στελεχών που κατέχουν σημαντικές διοικητικές θέσεις.
Ως εκπαιδευτής και Coach έχει εκπαιδεύσει και υποστηρίξει περισσότερους από 500 επαγγελματίες οι οποίοι του αναγνωρίζουν εμπειρία, γνώση και ειλικρινές ενδιαφέρον.
Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Οικονομική Διοίκηση και Executive Coaching χωρίς να σταματά να επεκτείνει τα γνωστικά του αντικείμενα.
Σήμερα, έχει επικεντρωθεί στην επιτυχία του Trainers Synergy, το οποίο φιλοδοξεί να παρέχει εκπαίδευση και αναπτυξιακή υποστήριξη (coaching) υψηλής ποιότητας, κυρίως σε όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη και στερούνται πρόσβασης.